Jeg har skrevet en bog om traumatiserede flygtninge

Jeg har været på vej med denne bog om traumatiserede flygtninge i mere end 10 år. Jeg har skrevet den både for at tilføre yderligere viden til flygtningeproblematikken og for at fastholde kendt viden om flygtningearbejdet i en helhedsorienteret kontekst. Under skrivearbejdet har jeg som målgruppe haft alle, som interesserer sig for traumatiserede flygtninge.

Bogen indeholder

  • Et teoretisk materiale med udspring i de faglige sammenhænge, jeg har mødt i mit arbejdsliv.
  • To meget forskellige beretninger, som er fortalt af dels en palæstinensisk dels en afghansk flygtning – begge anonymiserede. Beretningerne er efterfulgt af en beskrivelse af selve behandlingsindsatsen i et helhedsorienteret perspektiv.

Bogen giver dig mulighed for at kende flygtningens baggrund – også fra tiden før traumepåvirkningerne startede og fra tiden under flugten. Jeg har med denne bog ønsket at øge forståelsen for traumatiserede flygtninges vilkår og give mine læsere et indblik i deres betingelser.

Jeg ønsker dig god læselyst!

 

 

 

… i stedet for at sætte dem stille og roligt ned i vandet, så lod de dem bare falde to-tre meter ned.”

Dette indlæg blev udgivet i Indlæg. Bogmærk permalinket.